Konyaaltı Belediyesi Tarafından "Giyim Bankası" Açıldı

Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM)  tarafından yardıma muhtaç vatandaşlar için, "Giyim bankası" açıldı.

Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) tarafından yardıma muhtaç vatandaşlar için, "Giyim bankası" açıldı. KOSHİM tarafından açılan merkezde ihtiyaç sahibi vatandaşlara, giyim bankası ile ayakkabıdan giysiye, okul araç ve gereçlerinden oyuncağa pek çok ürün ücretsiz dağıtılıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı açıklamada, daha önce açtıkları "Gıda bankası"nın vatandaşlar büyük ilgi gördüğünü hatırlattı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara KONKART adıyla bir kart vereceklerini belirten Böcek, belediye olarak her ay bu kartlara belli miktarda para yükleyeceklerini ve kart sahibi vatandaşların giyim bankasından ücretsiz alışveriş yapmalarını sağlayacaklarını anlattı. Böcek, geliştirilen bu projeyle vatandaşlardan gelen fazla eşyaları, ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırarak, bir iyilik hareketi başlatmayı hedeflediklerini söyledi. İhtiyaç fazlası eşyalarını bağışlayarak projeye katkı yapmak isteyen vatandaşlar, 259 15 15 numaralı telefondan Konyaaltı Belediyesi'ni arayabilecekler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: