Konyaaltı Belediyesinden Çevre Şenliği

Konyaaltı Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Nashira Park'ta çevre şenliği düzenlendi.

Konyaaltı Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Nashira Park'ta çevre şenliği düzenlendi. Öğrencilerin kortej yürüyüşüyle başlayan şenlikte anaokulu öğrencilerinin gösterileri büyük ilgi gördü. Minik öğrenciler, atık malzemelerden yapılan elbiseleri düzenlenen defilede sergiledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, burada yaptığı konuşmada, çevre ve geri dönüşüm konusunda öğrencilerin çok duyarlı olduğunu söyledi. Böcek, "sloganıyla başladığımız geri dönüşüm projemize, ilk olarak okullarda yaptığımız eğitim çalışmalarıyla start vermiştik. Bu çalışmalarımız sayesinde öğrencilerimiz çevre konusunda daha da bilinçli hareket ediyor" dedi. Şenlik alanında oluşturulan dev tuvale el izlerini bırakan öğrenciler, geri dönüşüm bowling, halat çekme, çuval yarışı, geri dönüşüm parkur oyunlarıyla doyasıya eğlendi. Çevre şenliğinde öğrencilerin atık malzemelerden yaptıkları eşyaların sergilendiği stantlar büyük ilgi gördü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: