Konyaaltı'nda Camiler Gül Kokuyor

Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı cami temizleme ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla camileri gül suyu ile yıkıyor.

Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı cami temizleme ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla camileri gül suyu ile yıkıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı açıklamada, ilçe sakinlerinin hoş kokan bir ortamda ibadetlerini yapabilmesi için Ramazan ayı boyunca camilerin gül suyu ile yıkanacağını bildirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde, ilçedeki camilerin temizlenmesi için cami temizleme ekibi oluşturduklarını hatırlatan Böcek, "Ekiplerimiz yıl içinde belli aralıklarla camilerimizin içi ve bahçe temizliğini yapıyordu. Manevi duyguların yoğunlaştığı Ramazan ayında halkımızın ibadetlerini rahatça yapabilmesi için temizlik çalışmalarına hız verildi. Ayrıca temizlenen camilere gül suyu sıkılıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Böcek, Ramazan ayı içinde 38 cami ve 5 mescit için toplam 500 litre gül suyu kullanılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: