Konyaaltı'nda Doğalgaz Dönemi

Konyaltı Belediyesi tarafından düzenlenen gaz yakma töreniyle ilçeye doğalgaz verilmesine başlandı.

Konyaltı Belediyesi tarafından düzenlenen gaz yakma töreniyle ilçeye doğalgaz verilmesine başlandı.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye önünde düzenlenen törende, başkanlık görevini üç dönemdir sürdürdüğünü hatırlattı.

Görevinde 15 yılı, 18 Nisan'da dolduracağını belirten Böcek, belediyeye bir trilyonluk bütçeyle başladıklarını ve bugün 103 trilyonluk bir bütçe oluşturduklarını bildirdi.

Tüm kurum ve kuruluşların katkılarıyla hiç kimseyle kavga etmeden bugünlere geldiklerini dile getiren Böcek, "Bu sürede hedeflerimizi belirleyerek adım adım projelerimizi gerçekleştirdik" dedi.

Reklam
Reklam

Böcek, Konyaaltı'nın, tüm Antalyalılar ve yatırımcıların katkılarıyla geliştiğini ifade ederek, herkesin arzu ettiği ve sorunların aşıldığı bir ilçe oluştuğunu anlattı.

Olimpos doğalgaz dağıtım şirketi yöneticilerinin iki yıl önce kendilerini ziyaret ettiğini anımsatan Böcek, "Konyaaltı, Antalya'da doğalgaza sahip 5 ilçeden biri oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla bugünlere geldik. Konyaaltı'nın gelişmesine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Doğalgaz, Konyaaltı'na, Antalya'ya hayırlı olsun" diye konuştu.

Daha sonra, Böcek ve şirket yöneticileri tarafından butona basılarak, ilçeye ilk doğalgaz akışı sağlandı.

Tören, şarkıcı Bengü'nün verdiği konserle sona erdi.

Muhabir: Volkan Poliçe / Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: