Konyaaltı'nda, Fırınlar Doğal Gaz Kullanacak

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Fırıncılar Odası Başkanı Musa Kazım Buhurcu ve fırıncı esnafı ile bir araya geldi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Fırıncılar Odası Başkanı Musa Kazım Buhurcu ve fırıncı esnafı ile bir araya geldi. Böcek, ilçede aralık ayı sonuna doğru doğal gaz çalışmalarının tamamlanacağını söyledi. İlçedeki fırınların da doğal gaz kullanmaları konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Böcek, "Halkın sağlığı ve ilçenin daha yaşanır olması bakımından bu, önemli bir konu. Şikayetlerin büyük bölümünü fırınlardan çıkan dumanlar oluşturmakta. Bu yüzden Konyaaltı'nda en kısa sürede tüm fırınlar doğal gaz uygulamasına geçecektir" dedi. Alt katı fırın olan bir binada insanların balkona çamaşır asamadıklarını ifade eden Böcek, fırın bacalarından çıkan dumanın insanların gerek sağlığını gerekse yaşam kalitesini son derece olumsuz etkilediğini dile getirdi. Buhurcu'nun da konuya olumlu yaklaştığını anlatan Böcek, çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağının bildirdi. Buhurcu ise Konyaaltı Belediyesinin gayretini son derece olumlu bulduklarını dile getirerek, fırıncılar olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: