Konyaaltı’nda Fırınlara Ramazan Denetimi

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca fırınlar ve unlu mamul üreten yerlere yapılan denetimlerini artırdı....

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca fırınlar ve unlu mamul üreten yerlere yapılan denetimlerini artırdı.

Konyaaltı Belediyesi Zabıta, Sağlık İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelinden oluşan İş Yeri Denetim Komisyonu, ilçede bulunan fırın, unlu mamul, baklava ve tatlı üretimi yapan işletmeleri denetledi.

Ekipler, iş yerlerinde gıda hijyen ve güvenliği, temizlik, kullanılan unların kalitesi, etiket, gramaj, çalışanların temizliği ve muayene kartlarını kontrol ediyor.

Reklam
Reklam

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki tüm iş yerlerinin denetleneceğini kaydetti. Halkın sağlıklı şartlarda üretilen gıdaları tüketebilmesi için ekiplerinin rutin denetimlerini Ramazan ayında artırdığını açıklayan Başkan Böcek, “Özellikle iş yerlerinin gıda hijyen ve güvenliği konusunda göstermiş olduğu titizlik bizleri çok sevindirdi. Bu konuya duyarlılık gösteren tüm iş yeri sahiplerine teşekkür ederim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz