Konyaaltı'nda Pazar Yerlerinde Çöp Poşeti Dağıtımı

Konyaaltı Belediyesi daha hijyenik ortamda alışveriş imkanı sunmak amacıyla kapalı pazar yerlerinde çöp poşeti dağıtımına...

Konyaaltı Belediyesi daha hijyenik ortamda alışveriş imkanı sunmak amacıyla kapalı pazar yerlerinde çöp poşeti dağıtımına başladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çevre kirliliği ve kokuya neden olan pazar atıklarının kısa sürede toplanması için pazarcı esnafına çöp poşeti dağıtıldığını belirtti. Başkan Böcek, “Pazar yerinde satılamayan veya çürüyen ürünlerin pazar dağılmadan toplanması için Zabıta işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, esnafımıza çöp poşeti dağıttı. İlk olarak Liman Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde başlattığımız bu uygulamamıza esnafımızda destek verdi” dedi.

Reklam
Reklam

Başlatılan uygulamayla pazarın kısa sürede temizlenip yıkandığını vurgulayan Başkan Böcek, Pınarbaşı, Altınkum, Siteler ve Çarşamba Pazar Yerlerinde de çöp poşeti dağıtımına başlanacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: