Konyaaltı'ndaki Aşure Programına 3 Bin Kişi Katıldı

Antalya Konyaaltı Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla Alevi Kültür Dernekleri işbirliğiyle aşure programı düzenledi. Semah gösterisinin...

Antalya Konyaaltı Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla Alevi Kültür Dernekleri işbirliğiyle aşure programı düzenledi. Semah gösterisinin de yapıldığı programa yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Konyaaltı Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen organizasyonun açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Böylesi güzel bir günde siz güzel insanlarla, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkelerini savunan değerli canlarla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aşure Günü’nün düzenlenmesine destek olan Konyaaltı Alevi Kültür Derneği Başkanı Tahsin kardeşime ve katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

12 kazanda pişirilen aşure, okunan duaların ardından konuklara ikram edildi. Programa Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Engin Gündük, Konyaaltı Alevi Kültür Derneği Başkanı Tahsin Akpınarlı, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ile 3 bine yakın vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz