Konyaaltı’ndan Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

Konyaaltı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın konulu sergi, konser ve tiyatro...

Konyaaltı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın konulu sergi, konser ve tiyatro gösterisi düzenliyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması ve kalkınmasında büyük emeği olan Anadolu kadınının hatırlanması için düzenlenen etkinlik programı, 8 Mart’ta saat 10.00’da Konyaaltı Belediyesi Fuaye alanında başlayacak.

‘Anadolu’da Kadın’ konulu Resim ve Seramik yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verilmesinin ardından yarışmaya katılan tüm eserlerden oluşan serginin açılışı yapılacak. Aynı gün saat 20.00’de Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Feslikan Salonu’nda sahne alacak. Zehra Özçelik’in şefliğini yapacağı koro, Huysuz ve Tatlı Kadın, Gözleri Aşka Gülen Taze Söğüt Dalısın gibi sevilen 13 eser seslendirecek.

Reklam
Reklam

9 Mart Cumartesi günü ise, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın hayatını konu alan “Bir Kadın Tanıdım Türkan Saylan” adlı oyun, Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda14.00 ve 19.30 saatlerinde iki gösterim halinde sahnelenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: