Konya'da 2014'ün Ilk Çeyreği Için 40 Milyon Lira Ödenek

Konya İl Genel Meclisi tarafından 2014'ün Ocak, Şubat ve Mart ayları performans planı kapsamında 40 milyon lira ödenek ayrıldı.

Konya İl Genel Meclisi tarafından 2014'ün Ocak, Şubat ve Mart ayları performans planı kapsamında 40 milyon lira ödenek ayrıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 17. birleşiminde, 2014 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan 40 milyon liralık performans planını meclis üyelerine anlattı. Kaçmaz'ın sunduğu Plan ve Bütçe Komisyonu performans planıyla ilgili komisyon raporu, oy birliği ile kabul edildi. Ödeneğin, eğitim, yol, su ve tarım alanlarını kapsadığı belirtildi. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, yaptığı açıklamada, kısa sürede birçok işin başarıldığını belirterek, şunları kaydetti: "İl Genel Meclisi olarak 31 ilçemizde eğitimden, yol ve suya kadar halkımızın refah ve huzuruna katkıda bulunmak amacıyla önemli hizmetler icra edildi. 2014 yılı için devam eden ve yarım kalan bütün hizmetler aynen devam edecek. Üç aylık zaman dilimi için 40 milyon liralık performans öngörüldü. Bu performans ile yolumuza devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: