Konya'da 3 Fuar Birden Açıldı

Konya'da, "8. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, İtfaiye Araçları ve Yangın Güvenliği (Konya Kent)", "9. Yapı Malzemeleri,

Konya'da, "8. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, İtfaiye Araçları ve Yangın Güvenliği (Konya Kent)", "9. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon (Yapı ve Dekorasyon)" ile "9. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Pompa, Vana, Tesisat Yalıtım Malzemeleri ve Boru (Isıtma ve Soğutma)" fuarları, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde açıldı.

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenlenen törende, açılışı yapılacak 3 fuarın birbirlerini destekleyeceğine ve büyük bir sinerji yaratacağına inandığını belirtti.

Reklam
Reklam

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. olarak 2012 yılında büyük başarılara imza atarak, gerçekleştirdikleri tarım ve makine fuarlarında olduğu gibi bu fuarlarla da istikrarlı büyümeye devam ettiklerini ifade eden Ersözlü, şunları kaydetti:

"Konya Kent, Yapı ve Dekorasyon ile Isıtma ve Soğutma fuarlarında yüzde 18'lik büyüme sağladık. Bu büyümenin sürdürülebilir olması bizim için en anlamlısı. Konya olarak çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz. 2013 yılındaki fuarlarımızın çalışmalarına başladık. Tarım fuarıyla yine büyümeye devam edeceğiz. Açılışını yapacağımız fuarlara 8 ülkeden 182 firma katılıyor. Fuarlarda 4 gün boyunca belediye başkanları, belediyelerin satın alma daire başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, mühendisler, sağlık, turizm ve eğitim sektöründeki yöneticilere ev sahipliği yapacağız."

Ersözlü, fuarın açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve diğer protokol üyeleri, kurdeleyi keserek fuarların açılışını gerçekleştirdi. Davetliler daha sonra fuar alanını gezdi.

Reklam
Reklam

Fuarın 20 Mayıs'a kadar gezilebileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: