Konya'da 3 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Konya'da 5 ayrı evde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Konya'da 5 ayrı evde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesinde 4 ayrı evden bin lira para, gümüş yüzük, fotoğraf makinesi ve kol saati çalınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Polis, elde ettiği deliller ışığında, aynı mahallede sürekli hırsızlık olayına karışan O.T'yi (17) Karatay ilçesi Yeni Mahallede gözaltına aldı.

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada para ve çalınan malzemelerin bir kısmı bulundu.

Reklam
Reklam

Poliste hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan kaydı bulunan O.T'nin evinde yapılan aramalarda ise çalınan malzemelerin tamamı ele geçirildi.

Selahattin Eyyübi Mahallesinde ise hırsızlık yapmak amacıyla girdikleri bir evde, ev sahibini görünce kaçmaya çalışan A.H. (17) ve F.K. (19) polis ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Ahmet Akbıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: