Konya'da 300 Polisle Hırsızlık Operasyonu

KONYA (AA) - Konya'da, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen, aralarında çete liderinin bulunduğu 20 kişi şafak operasyonuyla yakalandı.

Konya'da, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen, aralarında çete liderinin bulunduğu 20 kişi şafak operasyonuyla yakalandı. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentin çeşitli yerlerinde 40'a yakın ev ve iş yerinden hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen grubu takibe aldı. Yaklaşık 8 aylık çalışmanın sonunda, sabahın erken saatlerinde harekete geçen ekipler, hırsızlık amacıyla suç örgütü kurdukları öne sürülen, aralarında çete liderinin de bulunduğu 20 kişiyi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Çete lideri olduğu öne sürülen Barbaros K'nin evine, polis tarafından izlenip izlenmediğini görmek için kamera taktırdığı öğrenildi. Evlerde yapılan aramalarda altın takılar ve çok sayıda elektronik eşya ele geçirildi. Operasyonda, aralarında özel harekat ekiplerinin de bulunduğu 300 polis görev aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: