Konya’da 35 çift 11.11. 2011 tarihinde evlendi

Evlilik tarihlerini 11.11.2011 olarak belirleyen çiftler, nikah dairelerine akın etti. Konya'nın merkez Meram ilçesinde 35,...

Evlilik tarihlerini 11.11.2011 olarak belirleyen çiftler, nikah dairelerine akın etti. Konya'nın merkez Meram ilçesinde 35, Karatay ilçesinde ise 17 kişinin nikahı kıyıldı. Meram'daki çiftlerin nikahına, Belediye Başkanı Serdar Kalaycı katılarak, çiftlere sürpriz yaptı.
Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi 11.11.2011 tarihinde evlenmek isteyenler, nikah dairelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Konya'nın merkez Meram ilçesinde 35 çift dünya evine girdi. Saat 11.11’de Yasin Er ve Rahime Dinç çiftinin nikahını Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı kıydı.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Bu önemli günde saat 11.11 itibariyle Yasin Er ve Rahime Dinç çiftinin nikah akitlerini gerçekleştiriyoruz. Genç çiftimizin her iki cihanda da mutlu olmasını temenni ediyorum. Gençlerimizi yetiştiren ve topluma kazandıran anne babalarını da kutluyorum. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatarak ailelerine, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmelerini diliyorum.” diye konuştu.
Başkan Kalaycı, daha sonra Murat Demir ve Ayşe Bayındır çiftinin de nikâhını kıydı. Genç çiftler, evlilik tarihlerini önemli bir güne denk getirmek için yaklaşık 1 ay önce müracaat ettiklerini dile getirdiler.
Meram Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından, 11 Kasım 2011 tarihinde 35, Karatay ilçesinde ise 17 nikah kıyıldı. Yetkililer, normal günlerde ortalama 8-10 arası nikah kıyıldığına dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz