Konya’da 4 Bin 500 Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Konya’da polisin yaptığı asayiş uygulamasında Antalya'ya tatile gittiklerini söyleyen iki kişinin valizinden 2 bin 500,...

Konya’da polisin yaptığı asayiş uygulamasında Antalya'ya tatile gittiklerini söyleyen iki kişinin valizinden 2 bin 500, bir başka araçta yapılan aramada ise 2 bin adet kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Adana-Konya karayolunda uygulama yapana asayiş ekipleri, durdukları bir araçta arama yaptı. Araçta bulunan valizlerde yapılan aramalarda gizlenmiş 2 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigara sevkiyatı yapmaktan dolayı Abdülhakim A. ve Ali P. asayiş ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan ilk sorgusunda Antalya’ya tatile gittiklerini söylediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, asayiş ekipleri tarafından yapılan bir başka uygulamada ise 2 bin paket kaçak sigara daha ele geçirildiği belirtildi. Polis sigaraların sahibi olduğu öne sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: