Konya'da 6 Ayda Üçüncü Uyuşturucu Operasyonu: 30 Gözaltı

Konya'da özel harekat polislerinin katıldığı uyuşturucu operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından...

Konya'da özel harekat polislerinin katıldığı uyuşturucu operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından iki ayrı mahalleye düzenlenen operasyonda 300 polis görev aldı. Mahallelerden birine daha önce düzenlenen 2 ayrı operasyon sonrası 108 kişi tutuklanmıştı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Karatay ilçesinin Tatlıcak ve Yeni Mahalle'de uyuşturucu operasyonu yaptı. Bu iki mahallede uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini alan polis, bölgede teknik ve fiziki takip başlattı. Emniyet yeterli delilin toplanmasının ardından özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda düğmeye bastı. 300 polisle yapılan operasyonda çok sayıda adrese eşzamanlı baskın düzenlendi. Baskın yapılan ev ve işyerlerinde narkotik köpekleriyle arama gerçekleştirildi. Operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 30 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Konya'nın 'uyuşturucu batağı' deposu olarak bilinen Yeni Mahalle'ye geçen yıl aralıkta yapılan operasyonda 73, iki hafta önce yapılan operasyonda ise 35 kişi tutuklanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: