Konya'da Anadolu Masterler Ligi Başlıyor

Konya, Kayseri, Niğde, Mersin, Yozgat ve Kırşehir'in katılımıyla gerçekleşecek olan Orta Anadolu Masterler Ligi bu hafta sonu start alıyor.

Konya, Kayseri, Niğde, Mersin, Yozgat ve Kırşehir'in katılımıyla gerçekleşecek olan Orta Anadolu Masterler Ligi bu hafta sonu start alıyor.

Konya Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Bahri Karapınar, yaptığı açıklamada, uzun süredir bu lig için girişimlerde bulunduklarını, 6 ili temsilen takımların katılımı ile oynanacak ligin hem sportif açıdan hem de şehrin tanıtımı noktasında kültürel açıdan oldukça önemli olduğunu söyledi.

Konya Masterler olarak amaçlarının bu sene ilki düzenlenen lige renk katmak ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak olduğunu ifade eden Karapınar, organizasyonla ilgili kendilerine her türlü desteği veren Spor Genel Müdürü'ne, ASKF Başkanı'na ve HİF İl Temsilcisi'ne teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Konya Masterler lig'deki ilk maçını, Pazar günü saat 14.00'da 2 No'lu Saha'da Mersin ekibiyle oynayacağı, 1975 ve üstü doğumlu oyuncuların forma giyebileceği ligde 1976-77 ve 78 doğumlu en fazla dört oyuncu ise kontenjandan yararlanabileceği bildirildi.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz