Konya'da cinayet

Konya özel bir hastanede hemşire olarak çalışan, 2 çocuk annesi Durdane Duran(23), imam nikahlı olarak...

Konya özel bir hastanede hemşire olarak çalışan, 2 çocuk annesi Durdane Duran(23), imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürüldü.
Cinayet, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Akıncılar Parkı'nda meydana geldi. Özel bir hastanede hemşire olarak çalışan Durdane Duran, 4 yıldır imam nikahlı olarak birlikte yaşamaya başladığı Yusuf G.'den iki ay önce şidditli geçimsizlik nedeniyle arıldı. 3 yaşında Poyraz adındaki oğlu ve 1 yaşındaki kızı Masal'ı da yanına alanak bir yakınının yanına yerleşen Duran, Yusuf G. tarafından barışmak için buluşmaya ikna edildi. İki tarafın yakın arkadaşlarının araya girmesiyle Durdane Duran, dün saat 21.30 sıralarında kız kardeşi ve eniştesi ile Yusuf G. ile görüşmeyi kabul etti. İkili Akıncılar Parkı'nda buluştuktan sonra bir süre konuştu. Konuşma tartışmaya dönüştü. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine Yusuf G., Durdane Duran'ı aracındaki pompalı tüfekle vurdu ve olay yerinden kaçtı. Göğsünden vurulan genç kadın ağır yaralandı. Durdane Duran, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Zanlı Yusuf G’'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz