Konya'da Elektrik Kesintisi

Konya'nın bazı ilçe ve mahallerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Konya'nın bazı ilçe ve mahallerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Meram Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 6 Ocak Pazar günü, Karatay'da Fevzi Çakmak Mahallesi, Büsan 5 TR Çalik Caddesi, Büsan dördüncü, beşinci, altıncı sokak ve civarların da 7 Ocak Pazartesi günü, Karatay'da Ataköy kök binası, Çifte Kuyular yaylası, 3. şahıs sulamaları sulama ve Yeşilhat sulama trafoları ve civarların da kesileceği bildirildi.

8 Ocak Salı ise günü, Karatay'da Görük Kök binası, Görük yaylası, 3. şahıs sulamaları sulama ve Yeşilhat sulama trafoları ve civarların da, 9 Ocak Çarşamba günü, Karatay'da Şirinler kök binası, Şirinler köyü, Esentepe köyü, Yenikent köyü, Çukurkuyu yaylası, Uzuncakuyu yaylası, Hoyuklu yaylası, Üçkuyular yaylası, Eğrikuyu yaylası, Hacımemetli, 3. şahıs sulama ve Yeşilhat sulamaları ve civarların da elektrik kesintisinin uygulanacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

10 Ocak Perşembe günü ise Obruk kök binası, Pirikuyu, Kemerli kolca, Obruk harman çukuru, Suruç, Acıkuyu, Köseali, Yamaçkuyu ve civarların da komple elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

Kesintilerin, 9-14 saatleri arası uygulanacağı bildirildi.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: