Konya'da feci kaza; 2 ölü, 3 yaralı

Konya'da bitkisel yağ yüklü tanker, yakıtı bittiği için yolun kenarında park halindeki kamyonete arkadan çarptı.

Konya'da bitkisel yağ yüklü tanker, yakıtı bittiği için yolun kenarında park halindeki kamyonete arkadan çarptı. Şarampole yuvarlanan kamyonette bulunan 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yakıt almaktan dönen Ömer Kaya, kazayı görünce şoke oldu.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Konya-Ereğli karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Hüseyin G.’nin, kullandığı 01 APC 48 plakalı bitkisel yağ yüklü tanker, yakıtı bittiği için yolun kenarında park halindeki 42 AAV 24 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Reklam
Reklam

Şarampole yuvarlanan kamyonet hurdaya dönerken, araçtan fırlayan Birsel Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Direksiyonda oturan Mehmet Kaya da kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Sol bacağı kopan İlhan Kaya ile Atike Kaya ve Başak Kaya da ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı. Kazayı duyup olay yerine gelen Kaya ailesinin yakınları tankeri yakmak istedi. Polis ekipleri, araya girip Kaya ailesinin yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Kazadan sonra tanker şoförü Hüseyin G. gözaltına alındı.

GERİ DÖNDÜĞÜNDE 2 AKRABASI ÖLÜ, 3’ÜNÜ YARALI BULDU
Yakıt almaktan dönen Ömer Kaya, hurda yığınına dönenen kamyonette bulunan akrabalarından 2’sinin öldüğü, 3’ünün de yaralandığını görünce şok geçirdi. Ömer Kaya’yı, yakınları ve polis ekipleri sakinleştirdi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Hasan DÖNMEZ/ KONYA, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: