Konya'da Fuhuş Operasyonu

Konya'da örgütlü olarak fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla anne ve üç oğlunun da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. 

Konya'da örgütlü olarak fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla anne ve üç oğlunun da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir grubun fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde Satı K. gözaltına alındı. Örgüt lideri olduğu öne sürülen Hayati K'nin bir ay önce Denetimli Serbestlik Uygulaması kapsamında çıktığı cezaevinden, şüphelileri yönettiği öğrenildi. Polisteki işlemlerinin ardından şüpheliler, "insan ticareti ve örgütlü olarak fuhuş yaptırmak" suçlarından adliyeye sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: