Konya’da Harlem Shake Çılgınlığı

Dünyada Gangnam Style'nin dikkatleri çekmesinden sonra sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kıran Harlem Shake dansları...

Dünyada Gangnam Style'nin dikkatleri çekmesinden sonra sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kıran Harlem Shake dansları ilgi görüyor. Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Konya’da da birbirinden ilginç Harlem Shake dansları yapılması dikkatleri çekti.

Konya’da bir grup üniversite öğrencisinin bir kafede çektikleri Harlem Shake dansı en ilgi görürken, yeni sosyal paylaşım sitelerine yüklenen ve istasyonda çekilen başka bir Harlem Shake dansı dikkatlerden kaçmadı. Bunların yanı sıra Konya’da okulların dersliklerinde ve yurtların yatakhanelerinde çekilen birçok Harlem Shake dansı sosyal paylaşım sitesinde yer alıyor.

Reklam
Reklam

Son zamanlarda gündeme çok fazla gelmeye başlayan ve sosyal paylaşım sitelerinde dikkat çeken Harlem Shake, Gangnam Style dansına karşı yapılan bir dans olarak iddia ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: