Konya’da Hırsızlara Darbe

Konya polisi 3 farklı olayılyla ilgili 6 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden birinin çocuklara hırsızlık yaptırdığı, başka...

Konya polisi 3 farklı olayılyla ilgili 6 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden birinin çocuklara hırsızlık yaptırdığı, başka bir şüphelinin ise alışveriş merkezinin konfeksiyon bölümünden kat kat giyinerek kıyafetleri çaldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda bir alışveriş merkezinden kat kat giyinerek 4 takım elbiseyi çaldığı iddia edilen şüpheli Hüsamettin T. (25), ikinci sefer bu kez de 2 takım elbiseyi üzerine sarıp çalarken yakalandı. Yakalanan şüphelinin hırsızlıktan 20’den fazla kaydığı olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Polis ekipleri, çalışmaları sırasında 10 ve 11 yaşlarındaki çocuklara hırsızlık yaptırdığı iddia edilen şüphelinin peşine düştü. Şüpheli şahsın hırsızlıktan kaydı bulunan Emrah K. olduğunu belirleyen polis, şahsı yakaladı. Yakalanan şahsın okul çıkışında bazı çocukları durdurup çantasını aldıktan sonra onları hırsızlığa zorladığı iddia edildi.

Merkez Selçuklu ilçesinde bir evden bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı. Bunun üzerine polis ekipleri yaptıkları çalışmada evin yakınında bulunan şüphelilerin aracından yola çıkarak 4 şahsı yakaladı.

Yakalanan toplam 6 şüpheli, hırsızlık suçundan dolayı adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: