Konya'da Iki Kardeşin Öldürülmesi

Konya'da öldürülen iki kardeşten birinin, şüphelilere "sıkıyorsa bana sık" demesi üzerine olayın gerçekleştiği iddia edildi.

Konya'da öldürülen iki kardeşten birinin, şüphelilere "sıkıyorsa bana sık" demesi üzerine olayın gerçekleştiği iddia edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde, Muhammet Emin E. savunmadığı için Muhammet Emin E. ve Ömer Faruk K. ile tartışmaya başladığı öğrenildi. Bunun üzerine Ömer Faruk K'nin, yanındaki silahla ayağına doğru ateş ettiği Mustafa Tezcan'ın, "sıkıyorsa bana sık" demesi üzerine sinirlendiği ileri sürüldü. Tartışmanın daha da büyümesi üzerine Mustafa ve Arif Tezcan kardeşlerin öldürüldüğü belirtildi. Ömer Faruk K'nin kardeşi Mehmet K'nin de bir yıl önce silahla vurularak öldürüldüğü ifade edildi. Meram ilçesinde dün, iki kardeşin silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili Muhammet Emin E. ve Ömer Faruk K, Konya ve Balıkesir polisinin ortak çalışmasıyla Balıkesir'de yakalanmıştı. Olaydan kısa süre sonra Z.H. ile A.K. de gözaltına alınmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: