Konya'da Kamu-sen Terörü Lanetledi

Kamu-Sen Konya Şubesi, Tunceli'deki patlamada 6 askerin şehit olması ve bir vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine...

Kamu-Sen Konya Şubesi, Tunceli'deki patlamada 6 askerin şehit olması ve bir vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine düzenledikleri "Şehidine sahip çık" konulu basın toplantısında terörü ve destekçilerini lanetledi.

Maliye önünde "Şehidine sahip çık" konulu bir basın toplantısı düzenleyen Kamu-Sen Konya Şubesi Başkanı Sadi Eriş, "Şehitlerimizin kanlarıyla sulayarak vatan yaptığı topraklarımız üzerinde hain emelleri olan teröristleri eli kanlı, dili kanlı caniler, neredeyse her gün birkaç evladımızı şehit eder duruma gelmiştir. Tunceli'deki patlamada 6 askerimiz ve bir vatandaşımız şehit oldu biz de bugün terörü lanetlemek için İstiklal Marşımızı okumak için Ay-Yıldızlı bayrağın göklerden inmemesi için toplandık" dedi.

Reklam
Reklam

"Şehitlerimiz kanlarını bu vatanın birliği ve beraberliği için verdiler” diyen Eriş, “Bu nedenle her türlü provokasyona ve tahrike rağmen et tırnaktan ayrılmayacak. Bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğimizden vazgeçmeyecek. Hainler emellerine ulaşamayacaklar. Bizi bize düşman etmeye kardeşliğimizi bozmaya yeltenenler, döktükleri kardeş kanlarında, babalarının, analarının, bacılarının göz yaşlarında boğulup gidecektir" şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından İstiklal Marşını okuyan Kamu-Sen üyeleri daha sonra dua ederek basın toplantısına son verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: