Konya'da Okullar Hayat Oluyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mili Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde başlatılan ve...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mili Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde başlatılan ve okulların halka açılmasını amaçlayan 'Okullar Hayat Olsun' projesinin uygulandığı Karatay Kocatepe İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Kocatepe İlköğretim Okulu'nda idareciler, öğretmenler ve öğrencilerle biraraya gelen Başkan Tahir Akyürek; okulları kültür, eğitim, sanat ve spor alanlarında halka açan projenin, ilk olarak burada uygulamaya konulduğunu hatırlattı.

Proje kapsamında, Konya’da 19 okulda 2 binden fazla mahalle sakininin okullarda kurs gördüğünü anlatan Başkan Akyürek, projenin uygulanmasına katkı ve destek veren okul müdürlerine, öğretmenlere ve görevlilere teşekkür etti. Akyürek, Türkiye’de ilk kez Konya’da başlatılan uygulamanın en güzel sonuçlarının da Konya’da alınmış olacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: