Konya'da Pepee Konseri’ne Binlerce Çocuk Katıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen "Çocuk Şenliği'ne katılan 10 bin çocukla plates rekor...

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen "Çocuk Şenliği'ne katılan 10 bin çocukla plates rekor denemesi yapıldı.

Konya Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen Çocuk Şenliği, plates toplarının çocuklara hediye edilmesiyle başladı. Daha sonra Pepee konserine geçildi.

Konserden önce bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, “Belediyemiz küçüğünden büyüğüne tüm hemşehrilerimize yönelik hizmetler gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara hediye olarak sunduğu bu bayramda sevgili yavrularımızın eğlenmesi, dinlenmesi ve ailelerin de çocuklarıyla hoşça vakit geçirebilmesi için bu programı düzenledik. Yoğun ilginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel günde çocuklarımıza sağlıklı yaşam ile ilgili olarak plates topu da hediye ettik. Çocuklarımızın, bu günü eğlenerek ve unutamayacakları bir şekilde hatırlamalarını istiyorum. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Söylediği şarkılar ile tüm Türkiye'nin kalbinde taht kuran, milli çizgi film kahramanı Pepee çocukların yoğun tezahürat gösterileri arasında sahneye çıktı. Söylediği şarkılarla çocukları doyasıya eğlendiren Pepee'nin konseri 2 bölüm halinde yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: