Konya'da polis-şüpheli kovalamacası -Marketten hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheliden biri, polisin uzun süren kovalamacası sonucunda yakalandı

Konya'da marketten hırsızlık yaptıkları iddiasıyla polisin kovaladığı 2 zanlıdan biri yakalandı.

Konya'da marketten hırsızlık yaptıkları iddiasıyla polisin kovaladığı 2 zanlıdan biri yakalandı.

Merkez Karatay ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki bir marketten hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, bölgede yaya olarak kaçmaya çalışan 2 kişiyi, takibe aldı.

Kovalamaca sırasında poşette taşıdıkları sigara ve bozuk paraları boş araziye atan şüpheliler, kısa sürede gözden kayboldu.

Şüphelilerin inşaat halindeki bir binaya girdiğini gören polisler, el fenerleriyle binayı taramaya başladı.

Reklam
Reklam

Bu sırada. inşaattan çığlıklar yükseldi. Gürültüye uyanan bir aile, iki kişinin bahçelerinden çıkarak kaçtığını söyleyince kovalamaca tekrar başladı.

Çevredeki inşaatlar ve bahçeleri tarayan polis, şüphelilerden Barış Ö'yü (20) yakalamayı başardı. Şüpheli, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Polis, ismi belirlenen diğer zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: