Konya'da şiddetli rüzgar -Şiddetli rüzgar ve kum fırtınası nedeniyle Karapınarilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü,2 kişi yaralandı

Karapınar ilçesinde şiddetli rüzgar ve kum fırtınası nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Karapınar ilçesinde şiddetli rüzgar ve kum fırtınası nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Konya ve ilçelerinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar ve kum fırtınası, Karapınar ilçesinde zincirleme trafik kazasına neden oldu.

Volkan Özyıldırım yönetimindeki 42 E 5823 plakalı otomobil, Karapınar-Konya karayolunun 26. kilometresinde 42 R 4213 plakalı kamyona arkadan çarptı. Arkadan gelen Mehmet Güçyetmez idaresindeki 27 D 5341 plakalı kamyon da kazaya karışan otomobile çarptı.

Reklam
Reklam

Otomobilde bulunan Ergün Özyıldırım kaza yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Volkan Özyıldırım ile eşi Hürmet Özyıldırım yaralandı.

Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Hürmet Özyıldırım, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: