Konya'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

 Ilgın ilçesinde sosyal paylaşım sitesinde başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi av tüfeği ile yaralandı.

Ilgın ilçesinde sosyal paylaşım sitesinde başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi av tüfeği ile yaralandı. İddialara göre, Mustafa Kocadayı arasında, bir sosyal paylaşım sitesinde tartışma çıktı. Bir süre sonra ilçe merkezindeki 100. Yıl İlkokulu önünde karşılaşan Kocadayı ile Ömer G. arasında devam eden tartışma, kavgaya dönüştü. Olayda Kocadayı av tüfeği ile yaralandı. Ambulansla Ilgın Devlet Hastanesine kaldırılan Kocadayı, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Konya'ya sevk edildi. Kaçan şüpheli Ömer G, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: