Konya'da trafik kazası: 3 ölü

Konya'da bir otomobilin park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Beyşehir ilçesinden Konya'ya gelen Muammer Eken idaresindeki 42 SU 033 plakalı otomobil, virajı alamayarak park halinde bulunan 42 ES 823 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Muammer Eken ile araç içinde bulunan ve ismi belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Gökhan Küçükfidancı ise kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada araç içerisinde sıkışan cesetleri çıkarmak için itfaiye arama kurtarma birimi ekipleri olay yerine geldi. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma Birimi Müdürü Mahmut Tiftikçi de kaza yerine geldi. Tiftikçi, kazada hayatını kaybeden sürücü Muammer Eken'in damadı olduğunu görünce şoka girdi. Kazada araç içinde sıkışan cesetler, itfaiye ve iş makinesi yardımıyla çıkartılarak SÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Bu arada, Muammer Eken'in kullandığı otomobili bir arkadaşından emanet olarak aldığı ve araç içindeki arkadaşlarıyla gezmek için gittiği Beyşehir'den döndükleri öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler: