Konya'da Trafik Kazası: 8 Yaralı

 Konya'da, sürücüsü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca refüjdeki ağaca çarpan otomobilde bulunan 8 kişi yaralandı.

Konya'da, sürücüsü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca refüjdeki ağaca çarpan otomobilde bulunan 8 kişi yaralandı. Muhammet Ali Aydın yönetimindeki 42 DTV 24 plakalı otomobil, merkez Karatay ilçesi Antalya çevre yolunda, sürücüsünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapması üzerine refüjdeki ağaca çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Fatma yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahale sonrası ambulanslarla Konya'daki farklı hastanelere kaldırıldı. Araçtakilerin, Fatma Aydın’ı umre yolculuğu için havaalanına götürmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: