Konya'daki Biber Gazlı Gasp Iddiası

Konya'da gözüne biber gazı sıkılan kişinin 5 bin lirası ile ruhsatlı silahının gasbedilmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Konya'da gözüne biber gazı sıkılan kişinin 5 bin lirası ile ruhsatlı silahının gasbedilmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, gasbın ardından soruşturma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarından, şüphelilerin eşkalini belirlemeye çalışan ekipler, Hocacihan Mahallesi'nde kavgaya karışan Oğuzhan T. ve Cahide Y. yakalandı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Ali Karaca (43), geçen yıl 24 Aralık'ta Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi İsmail Kaya Caddesi'ndeki marketini kapatıp evine doğru yürümeye başladığı sırada gözüne biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilmiş, 5 bin lirası ile ruhsatlı silahı gasbedilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: