Konya'daki Cinayet

Konya'da sokak ortasında bıçaklanarak öldürülen kişi ile gözaltına alınan şüphelinin hırsızlık suçundan arandığı belirlendi.

Konya'da sokak ortasında bıçaklanarak öldürülen kişi ile gözaltına alınan şüphelinin hırsızlık suçundan arandığı belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonunda öldürülen Tarık Güzel ile gözaltına alınan şüpheli Yaşar K'nin, merkez Karatay ilçesinde bir iş yerinde 3 gün önce yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili arandığı belirlendi.

Güzel ve Yaşar K'nin hırsızlık olayının yaşandığı iş yerinin güvenlik kameralarınca da görüntülendiği öğrenildi.

Yaşar K'nin polisteki ilk ifadesinde tartıştıkları sırada olayın meydana geldiğini söylediği bildirildi.

Reklam
Reklam

Tarık Güzel (37), merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Başak Caddesi 10462 Sokak'ta bıçaklanarak öldürülmüş, polis şüpheli Yaşar K'yi Selçuklu ilçesinde yakalamıştı.

Muhabir: Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: