Konya'daki Cinayet-Olayla Ilgili Gözaltına Alınan 3 Zanlıdan 1'i Tutuklandı

Konya'da evinin önünde bıçakla yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i

Konya'da evinin önünde bıçakla yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Bıçakla ağır yaralanan Fatih Uysal'ın (26) Beyhekim Devlet Hastanesi'nde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili öldürülen gencin ağabeyi Ö.U. (30) ile ve M.Ç. (31) H.D. (29) gözaltına alındı.

Uysal'ı hastaneye de götüren 3 zanlı, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan H.D. tutuklandı.

H.D'nin ifadesinde Uysal'ın aşırı alkollü olduğunu ve kendini bıçakladığını söylediği öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Fatih Uysal (26), merkez Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi Gürsoy Sokak'ta 8 Aralık'ta yakınları tarafından evlerinin bahçe duvarının yanında kanlar içerisinde bulunmuş, kaldırıldığı Beyhekim Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu / Metin Bolat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: