Konya’daki Eurodesk Temas Noktaları Buluştu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Konya'daki Eurodesk Temas Noktaları'nın temsilcileriyle bir...

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Konya'daki Eurodesk Temas Noktaları'nın temsilcileriyle bir araya geldi.

Ziyarete, Necmettin Erbakan Üniversitesi Eurodesk Temas Noktası temsilcilerinden Mustafa Yılmaz ve Mevlüt Aydoğmuş, Selçuk Üniversitesi Avrupa Gençlik Topluluğu (EYSA) temsilcisi Hakan Karabulut, Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi Temsilcisi Ahmet Furkan Özyakar ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eurodesk Temas Noktası Temsilcisi Bilal Yavaş katıldı. Ziyarette; Meram Belediyesi'nin Eurodesk Temas Noktası olarak akredite edilmesi dolayısıyla hayırlı olsun mesajları yanında birlik ve beraberlik içinde hareket etme, proje ve bilgilendirme ağı ortaklıklarının kurulması yönünde kararlar alındı.

Reklam
Reklam

Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uysal, "Eurodesk, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa’nın bilgi ağıdır. Belediyemiz de Eurodesk'in Konya'daki temas noktalarından biri oldu" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: