Konya'daki Fuhuş Operasyonu

Konya - Akşehir ilçesinde "fuhuş, fuhşa aracılık, çıkar amaçlı suç örgütü kurma ve haksız kazanç temin etme" suçlarından yangılanan örgüt

Konya - Akşehir ilçesinde "fuhuş, fuhşa aracılık, çıkar amaçlı suç örgütü kurma ve haksız kazanç temin etme" suçlarından yangılanan örgüt lideri, 49 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Akşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, tutuklu yargılanan ve örgüt lideri olduğu iddia edilen Musa B'ye, "fuhuş, fuhşa aracılık, çıkar amaçlı suç örgütü kurma, örgüte yöneticilik yapma, fuhşa aracılık etme, çocuğun fuhşuna aracılık etme ve dolandırıcılık" suçlarından 49 yıl hapis cezası verildi.

Reklam
Reklam

Sanıklar, Sevgi Y. 11 yıl, İsmail Ç. 11 yıl, Figen K. 17 yıl ve Hasan Y. ise 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer 14 sanıktan 2'si beraat ederken; 12 sanığa 1,5 yıldan az olmamak koşuluyla çeşitli hapis cezaları verildi.
Konya'nın Akşehir ilçesinde geçen yıl Nisan ayında gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda, Akşehir ve Uşak'ta 19 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 3'ü tutuklanmış, 16'sı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: