Konya'daki Trafik Kazasında Birlikte Ölüme Giden Meral Ailesi, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Ankara’dan Antalya’ya tatile giderken Konya-Seydişehir karayolunda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden anne, baba ve iki...

Ankara’dan Antalya’ya tatile giderken Konya-Seydişehir karayolunda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden anne, baba ve iki çocuk, Ankara'da gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Konya-Seydişehir karayolunda dün, karşı yönden gelen TIR’ın dorsesinin kopması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Kemal ve Selma Meral ile 15 yaşındaki Eymen ve 5 yaşındaki Edip Emir Meral, bugün Karşıyaka Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından yan yana mezarlarda toprağa verildi. Meral ailesinin yakınları cenazede gözyaşlarına boğuldu. Birlikte ölüme giden ailenin cenaze törenine katılanların göğüslerinde Meral ailesinin fotoğrafını taşıdı.

Reklam
Reklam

Cenazeye katılan Meral ailesinin yakınlarından Yılmaz Atakul, kazaya neden olan TIR şoförünü suçlayarak, "Aklı varsa o içerdeki adam içerden çıkmasın. Adam kabak lastikle trafiğe çıkıyor, böyle katliamlar yapıyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: