Konyalı Hayırseverler, Şırnak'ta Ihtiyaç Sahiplerine Kurban Eti Dağıttı

Kimse Yokmu Derneği adına yola çıkan Konyalı hayırseverler, Şırnak'ta ihtiyaç sahibi bin 300 aileye kurban paketi dağıttı.

Kimse Yokmu Derneği adına yola çıkan Konyalı hayırseverler, Şırnak'ta ihtiyaç sahibi bin 300 aileye kurban paketi dağıttı. Şırnak Kardelen Eğitim Kurumları öğretmen ve idarecileri tarafından organize edilen kurban dağıtım programına, esnaf, hayırsever ve öğrencilerin de yer aldığı yaklaşık 500 kişi katıldı. Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıratlı, yaptığı açıklamada, maddi durumu iyi olmayan muhtaç aileleri önceden belirlediklerini söyledi. Listede adı yazılı kişilerin kapısına kadar giderek paketlerin teslim edildiğini ifade eden Kıratlı, "İbret alınacak çok şey var. Keşke daha fazla kurban etimiz olsa ve daha fazla insana ulaşabilsek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: