Konyalı Otomotivciler, Automechanica 2014 Fuarı’nda

 Konya otomotiv yan sanayi sektörü, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çeken Automechanica 2014 İstanbul Fuarı'na katıldı. 

Konya otomotiv yan sanayi sektörü, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çeken Automechanica 2014 İstanbul Fuarı'na katıldı. Konya Sanayi Odası'nın (KSO) organizasyonuyla Konyalı 27 firmadan 47 sanayici fuarı ziyaret ederken, Konya'dan 100 civarında firma da fuarda stant açarak ürünlerini sergiledi. KSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu üyesi Memiş Kütükcü, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, fuara Konya'nın üst düzey ilgi göstermesinin son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi. Otomotiv yan sanayi sektörünün Konya'nın 2013 yılı ihracat lideri sektörü olduğunu hatırlatan Kütükcü, sektörün gücünün her geçen gün daha da arttığına vurgu yaptı. Kütükcü, Konya sanayisinin ufkunun açık olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Konyalı sanayicilerimizi artık Türkiye'de ve dünyada marka haline gelmiş pek çok fuarda görebiliyoruz. Türkiye'nin ve dünyanın lider firmalarının yer aldığı İstanbul 2014 Automechanica fuarında da Konyalı firmamızın yer alması bunun en gurur verici örneklerinden bir tanesi. Bu tablo firmalarımızın ve Konya sanayisinin üretim gücünü, kalitesini ve özgüvenini ortaya koymaktadır. Firmalarımızın başarısı göğsümüzü kabartıyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: