Konyalı Şehidin Cenazesi Memleketine Getirildi

Siirt’in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 asker arasında bulunan Piyade Uzman...

Siirt’in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 asker arasında bulunan Piyade Uzman Çavuş Mesut Şeker’in cenazesi Akşehir’e getirildi.

Şehit Mesut Şeker’in (32) cenazesi Diyarbakır’da düzenlenen törenin ardından uçakla Konya’ya, oradan da karayoluyla Akşehir’e getirildi. Akşehir Devlet Hastanesi morguna konulacak şehidin cenazesini karşılamak üzere İlçe Kaymakamı Ali Dursun, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ali İhsan İmre, İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul ile askeri yetkililer, Mesut Şeker’in annesi Ayşe Konuk ve çok sayıda akrabası hazır bekledi. Ambulanstan alınan cenaze morga konuldu. Askeri yetkililer, şehidi görmek isteyen birinci derece akrabalarına izin verirken, fenalaşanlara sağlık görevlileri müdahale etti.

Reklam
Reklam

Şehit Şeker için yarın Akşehir’e bağlı Reis kasabasında bir tören düzenlenecek. İlk olarak annesi Ayşe Konuk’un, daha sonra ise babaannesi Fadimana Şeker’in evine götürülecek olan Piyade Uzman Çavuş Mesut Şeker’in cenazesi, Reis kasabasındaki Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından vasiyeti üzerine kasaba mezarlığındaki babasının kabrinin yanına defnedilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz