Konya'nın Mahalle Iftarları Kardeşliği Pekiştiriyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan boyunca her gün başka bir adreste düzenlediği mahalle iftarları, belediye yöneticileriyle...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan boyunca her gün başka bir adreste düzenlediği mahalle iftarları, belediye yöneticileriyle halkı aynı sofrada buluşturuyor. Mahalle iftarları, aynı zamanda kardeşlik bağlarını pekiştiriyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının ilk gününden itibaren belediye öncülüğünde düzenlenen mahalle iftarlarına katılarak halkla buluşuyor. Belediye yönetimindeki yetkililerle birlikte gelen Başkan Akyürek, başta muhtarlar olmak üzere vatandaşlarla sohbet ediyor ve onların şikayet ve isteklerini dinliyor.

Reklam
Reklam

Başkan Akyürek, son olarak Selçuk, Mimar Sinan, Molla Gürani ve Özlem mahallesi sakinleri için düzenlenen iftara katıldı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, belediye yöneticileriyle birlikte Selçuk mahallesi muhtarı ve sakinleriyle bir araya gelen Başkan Akyürek, mahalle iftarlarının güzel buluşmalara vesile olduğunu, Konya’dan dünyaya kardeşlik mesajının verildiğini söyledi. Katıldığı her iftar programında, vatandaşlardan bombalar, kurşunlar altında bir lokma ekmek bulamayan, bir bardak suya muhtaç insanlar olduğunu unutmamalarını isteyen Başkan Akyürek, “Şehrimizde, ülkemizde ve kardeş ülkelerde aç ve açıkta insan kalmaması için tüm kurumlarımız gayret gösteriyor. Suriye’de, Burma’da, Filistin’de zulüm gören kardeşlerimiz için iftar saatinde dua edelim.” diyor.

Mahalle muhtarları, hem mahalle sakinlerini bir araya getiren, hem de insanların taleplerinin dinlediği bu organizasyondan mutlu olduklarını dile getiriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: