Konya'nın yeni gol silahın G.Saray maçında sahada

Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, takıma yeni gol silahı olarak transfer edilen Washington'ın, Galatasaray karşısında sahaya çıkacağını söyledi. Bezirci yaptığı açıklamada, ligin 5. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacaklarını, bu maçın hazırlıklarına dün akşamki antrenmanla başladıklarına söyledi.

Çalışmaların bugün de devam ettiğini anlatan Bezirci, perşembe günü Cumhuriyet Kupası için Sivas'a gideceklerini, yapılacak maçlarla Galatasaray karşılaşması için hazırlıkların sürdürüleceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Tüm Anadolu takımları gibi hedeflerinin, 3 büyükler arasında yer alan Galatasaray'dan puan almak olduğunu anlatan Bezirci, şunları kaydetti: "Bu maçtan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Ayrıca, gol yollarındaki etkili oyunu ve hızıyla rakibe zorlayan özelliklere sahip yeni santrforumuz Brezilyalı Washington Luiz Mascarenhas da Silva, ilk kez Galatasaray maçında sahaya çıkacak. Galatasaray lige iyi başladı, ancak karşılaşmanın seyircisiz olması bizim açımızdan avantaj."