Konyaspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri

Konyaspor, evinde Alanyaspor'la karşılaşırken Aykut Kocaman, yeşil-beyazlı taraftarlarla buluşuyor.

Aykut Kocaman yönetimindeki ilk maçında Galatasaray'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Konyaspor, Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'u konuk ediyor.

Konyaspor bu karşılaşma öncesinde 18 puanla 9. sırada yer alırken Alanyaspor ise 15 puanla 13. sırada bulunuyor.

Alanyaspor, ligde üst üste aldığı beş yenilgi sonrası geçen hafta yeni hocası Sergen Yalçın'la evinde Kayserispor'u 5-0 mağlup edip kabustan uyandı. Konyaspor ise son üç maçta yenilgi almazken bu süreçte 5 puan topladı.

Maç
Konyaspor - Alanyaspor

Reklam
Reklam

Tarih
30 Kasım Cuma

Saat
20:00


TV & İnternet Yayını


TV Yayını
beIN Sports 1

İnternet yayını
beIN Connect


Muhtemel 11'ler


Kritik karşılaşma öncesi Konyaspor'da cezalı oyuncu bulunmazken Selim Ay ve Paolo Hurtado sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Alanyaspor'da ise sakatlıkları bulunan Barış Başdaş, Ufuk Ceylan, Filipe Augusto ve Mbilla Etame bu maçta görev yapamayacak.

Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Uğur Demirok, Diagne, Ferhat Öztorun, Skubic, Jonsson, Jevtovic, Milosevic, Traore, Ömer Ali Şahiner, Jahovic

Alanyaspor: Haydar, Merih, N'Sakala, Baiano, Tzavellas, Sackey, Ceyhun, Efecan, Maniatis, Djalma, Papiss Cisse


Maç Öncesi OPTA İstatistikleri


  • Konyaspor ile Alanyaspor'un Süper Lig'de oynadığı dört maçı da deplasman takımları kazandı.

  • Konyaspor'un Süper Lig tarihinde iç sahada puan alamadığı iki takımdan biri Alanyaspor (Yeni Malatyaspor ile birlikte).

  • Alanyaspor'un Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor'dan daha fazla gol attığı bir takım yok (5; üçer kez karşılaştığı Bursaspor ve Kasımpaşa ile eşit).

  • Son iki sezonda Konyaspor ile Alanyaspor arasında oynanan dört Süper Lig maçında da penaltı golü atıldı (2-2).

  • Süper Lig'in ilk 13 haftasında, maçlarında ceza sahası dışından gol atılmayan tek takım Konyaspor (0/33).

  • Süper Lig'de şu ana kadar rakiplerine en fazla faul yapan iki takım bu maçta karşılaşacak: Alanyaspor (220) vs Konyaspor (196).

  • Geçen hafta oynadığı Kayserispor maçında rakip kaleye çektiği 10 isabetli şutun beşi gol olan Alanyaspor, Süper Lig'de daha önceki 24 isabetinde aynı sayıda gol bulabilmişti.

  • Konyaspor'a transfer olduğu Ocak 2016'dan bu yana Konyaspor formasıyla Süper Lig'de en fazla penaltı golü atan oyuncu Nejc Skubic (4).

  • Alanyaspor'un bu sezon Süper Lig'de rakip filelere gönderdiği 11 golün beşini atan Papiss Cisse, takımının deplasmanda bulduğu iki golü de kaydeden isim konumunda.

  • Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde Konyaspor ile karşılaştığı üç maçı da kaybetmedi (2G 1B) ve bu karşılaşmaların hiçbirinde takımı gol yemedi.
Reklam
Reklam