Konyaspor Başkanı Şan: "Konyaspor'un yakaladığı başarı teknik ekip, fubolcularve yönetimin işini yaptığının bir göstergesidir" "Çok fazla iddialı konuşmak istemiyorum. Az hata yapantakım ipi göğüsleyecek"

TFF 1. Lig takımlarından Konyaspor Kulübü'nün Başkanı Ahmet Şan, yakalanan başarının teknik ekip, futbolcular ve yönetimin işini yaptığının bir göstergesi

TFF 1. Lig takımlarından Konyaspor Kulübü'nün Başkanı Ahmet Şan, yakalanan başarının teknik ekip, futbolcular ve yönetimin işini yaptığının bir göstergesi olduğunu söyledi.

Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son üç haftaya girilirken yakalanan başarıyı çok önemsediklerini belirtti.

TFF 1. Lig'de heyecanın giderek arttığını anlatan Şan, "Yönetimi devraldığımızda bizim önceliğimiz kulübün ayakta kalmasıydı. Ekonomik anlamda çok kötü şartlar vardı. Futbolcuların antrenmana çıkmamasıyla karşı karşıyaydık. Açıkçası bizim için sportif başarı şart değildi. Biz Konyaspor'un kapanmasını engellemek için göreve talip olmuştuk" dedi.

Reklam
Reklam

Kulübün bir çok sıkıntısının hala çözülemediğini dile getiren Şan, buna rağmen sportif başarının öne çıktığını vurguladı.

Eldeki futbolcular ve altyapıdan yapılan takviyelerle imkansızı gerçekleştirerek Konyaspor'u Süper Lig için yeniden iddialı konuma getirdiklerini ifade eden Şan, şunları kaydetti:

"Konyaspor'un bugünkü durumu azmin bir göstergesidir. Biraz klasik olacak ama biz inanmıştık. Birkaç hafta öncesine kadar şehrin de görevini yaptığını söyleyemeyiz. Son haftalara gelinceye kadar maçları 2 bin kişiye oynuyorduk. Taraftarın da bir beklentisi yoktu. Son 3-4 haftadır stadımız doluyor. Seyirci başarıyı görünce ayağa kalktı. Konyaspor'un yakaladığı başarı teknik ekip, futbolcular ve yönetimin işini yaptığının bir göstergesidir. Çok fazla iddialı konuşmak istemiyorum. Az hata yapan takım ipi göğüsleyecek."

Şan, hafta sonu kendi sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Adanaspor ile karşılaşacaklarını, tüm Konya'dan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: