Konyaspor, Muhammed Abdullah'ı renklerine bağladı

Konyaspor, ara transfer döneminin bitmesine bir gün kala Mısırlı futbolcu Muhammed Abdullah'ı renklerine bağladı.

Mısır Ligi'nde mücadele eden El-Ahly takımından Konyaspor'a transfer olan sağ kanat oyuncusu 26 yaşında ve 1.76 metre boyundaki Muhammed Abdullah, bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Ahmed Belal ile takas yapılan Muhammed Abdullah, Konyaspor ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Muhammed Abdullah, Konyaspor forması altında başarılı olmak istediğini belirterek, "Kulüple her konuda anlaşmıştık. Bugün buraya

Reklam
Reklam

geldim ve 2.5 yıllık imza attım. Daha önceden Türkiye'de oynayan Ahmed Hassan ve buradaki El Saka'yı tanıyordum. Burada arkadaşlığın ve ekibin iyi olduğu çok belli.

Konyaspor formasıyla başarılı performans sergilemek istiyorum. Benim buradaki hedefim Konyaspor formasıyla başarıya ulaşmak ve daha sonra Avrupa'da büyük takımlara gitmek" dedi.

İki sezondur El-Ahly takımında forma giyen Abdullah, bu sezon 5 maçta 2 kez ilk 11'de sahaya çıkarak toplam 152 dakika sahada kaldı.

Öte yandan Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında kendi evinde oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam gözetiminde yapılan antrenman, oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra istasyon çalışmaları yapan futbolcular, yarı sahada yaptıkları pas çalışmasıyla idmanı tamamladı.