Konyaspor, Ünal Karaman ile anlaştı

Konyaspor, Ümit Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Ünal Karaman ile prensipte anlaştı. Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor'un resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Konya'nın yetiştirdiği Ümit Milli Takımı'nın başarılı teknik direktörü Ünal Karaman ile prensipte anlaştıklarını ve perşembe günü Konya'ya gelecek genç çalıştırıcı ile ayrıntıları görüşmek üzere masaya oturacaklarını bildirdi.

Nurullah Sağlam'ın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına başladıklarını ifade eden Şan, şunları kaydetti: "Gündemimizde bulunan teknik direktörler ile yoğun bir görüşme trafiği yaşadık. Ama içlerinde, kamuoyunun da yakından tanıdığı, Türk futbolundaki gururlarımızdan, Ümit Milli Takımı'nın başarılı ve genç teknik direktörü hemşehrimiz Ünal Karaman'ın üzerinde durduk. İstanbul'da yaptığımız görüşme sonrasında genç hocamızla prensipte anlaştık. Kendisi perşembe günü Konya'ya gelecek. Ana hatlarıyla prensipte anlaştığımız Sayın Karaman ile yarın ayrıntıları kapsayan geniş bir toplantı yapacağız. Arzu edilen ve beklenilen bir sonuç çıkacağını ümit ediyorum. Ayrıca Karaman'ın milli takımda sahip olduğu konum gereği altyapımızın geleceği açısından yeniden yapılanması konusunda sorumluluk alacağı ve hepsinden önemlisi, Konyaspor ile kamuoyunun bütünleşmesi yönünde önemli adımlar atacağı bir gerçektir."

Reklam
Reklam

HALUK ULUSOY'A TEŞEKKÜR
Teknik direktör Ünal Karaman ile uzun vadeli bir anlaşma yapmayı düşündüklerini vurgulayan Şan, en az üç yıllık anlaşma yapmayı planladıklarını kaydetti. Şan, bu gelişmeye sıcak bakan ve her türlü kolaylığı sağlayacağını ifade eden TFF Başkanı Sayın Haluk Ulusoy'a da teşekkür etti.