Konyaspor Vitoria maçı canlı izle: (TRT 1 izle) Dünya Konyaspor'u izliyor!

Konyaspor Vitoria maçı TRT 1'den izlenebilir durumda. Haberimizden TRT 1'i izleyebilir, Konyaspor Vitoria maçı ile ilgili diğer detaylara da ulaşabilirsiniz. Konyaspor, grubun favorisi Marsilya'ya deplasmanda 1-0 yenilmiş ve haftayı puansız kapatmıştı. Bu hafta ise diğer temsilcimiz Konyaspor, kendi evinde Vitoria'yı ağırlıyor. TRT 1 maçı canlı olarak yayınlarken dünya çapında da bu maçı canlı yayınlayacak pekçok kanal bulunuyor. İşte Konyaspor Vitoria maçı hakkında her şey!

Konyaspor Vitoria maçı TRT 1 kanalından canlı izlenebilir durumda. 15 gün önce Konyaspor, Olimpik Marsilya ile karşılaşmış deplasmanda 1-0 kaybetmişti. Puan sıralamasına bakıldığında Konyaspor büyük bir balık kaçırmış değil, Marsilya'nın Salzburg'u yendiğini, Konyaspor'un da Vitoria'yı yenmesi durumunda temsilcimiz Konyaspor, 3 puan ile 2. sırada yer alacak. Konyaspor, Beşiktaş karşısındaki oyunu ile taraftarlarını düşündürse de Marsilya karşısındaki farklı oyunu umutlandırıyor.

Konyaspor Vitoria maçı, TRT 1'den canlı yayınlanmasının yanısıra Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak, saat 20.00'de başlıyor. TRT 1 ile birlikte Tivibu Spor 2 kanalı bu maçı şifresiz yayınlıyor. Karşılaşmayı Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev yönetecek.

Reklam
Reklam

Konyaspor Vitoria maçı izle (TRT 1 izle!)

Bu önemli maçı, yukarıdaki bağlantımız aracılığı ile TRT 1'den izleyebilirsiniz.

KONYASPOR VİTORİA MAÇI TRT 1'DEN TÜRKİYE'YE, DÜNYADA DA TAM 40 KANALDAN CANLI!

UEFA Avrupa Ligi maçı olması nedeniyle Macaristan, Bahreyn, Şili, Danimarka, Fransa, Almanya, çeşitli televizyon kanallarından bu maçı canlı ve şifresiz izleyebilecekler. Konyaspor Vitoria maçını dünya çapında canlı yayınlayacak en yaygın kanal ise, beIN Sports ve ESPN kanalları. İki kanal, 20'ye yakın ülkede canlı yayın gerçekleştiriyor.

ATİKER KONYASPOR'DAN MAÇ ÖNCESİ GELİŞMELER

Ligde tarihindeki en yüksek sıralamayı ve puanı alan, ilk kez Avrupa Ligi'nde mücadele eden, ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanan takım geçen sezon sonunda Aykut Kocaman'ın takımdan ayrılmasıyla sarsıldı. Bu sezon başında takımın başına Mustafa Reşit Akçay'ı getiren Konyaspor, sezon öncesinde Türkiye Süper Kupası'nı kazanarak bir ilk daha yaşadı ancak sezon istenildiği gibi başlamadı.

Ligde geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyet alabilen takım, 4 maçtan ise mağlup ayrıldı ve topladığı 6 puanla 14. sırada yer alıyor. Geçen sezon Türkiye Kupası'nı almasından dolayı UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde eden takım, bu turnuvada sezonun ilk maçında Marsilya deplasmanına konuk olurken, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil-Beyazlılar ikinci kez mücadele ettiği turnuvada ilk galibiyetini bu akşam Vitoria Guimarães karşısında almak istiyor.

Reklam
Reklam

VİTORİA TAKIMINDAN DETAYLAR: TAKIMIN PERFORMANSI NASIL?

Vitoria Guimarães, geçtiğimiz sezonu Benfica, Porto ve Sporting Lizbon'un ardından 4. sırada tamamladı ve böylece turnuvaya doğrudan katılma hakkını kazandı.

Kendi ligine bu sezon istikrarsız bir başlangıç yapan takım 7 haftası geride kalan Portekiz Premier Ligi'nde 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı ve 8. sırada yer alıyor.

Öte yandan Avrupa Ligi'nde ise ilk maçında sahasında Avusturya Bundesliga ekiplerinden RedBull Salzburg'u konuk eden takım maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

MUHTEMEL 11'LER

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Petar Filipovic, Ali Turan, Eren Albayrak, Jens Jönsson, Mehdi Bourabia, Musa Araz, Ömer Ali Şahiner, Moryke Fofana, Imoh Ezekiel

Vitória Guimarães: Miguel Silva, Victor Garcia, Pedrão, Jubal Rocha, João Aurélio, Guillermo Celis, Alhassan Wakaso, Paolo Hurtado, Héldon Augusto, Raphinha, Sebastián Rincón