Konyaspor'a Fildişili forvet!

Konyaspor, Fildişi Sahilleri asıllı Fransız oyuncu Eli Kroupi ile prensipte anlaştı. Edinilen bilgiye göre, teknik heyetin raporu ve istekleri doğrultusunda sezon başlamadan önce forvetteki sıkıntıyı çözmeyi planlayan Konyaspor yönetimi, uzun süren arayışların sonunda aradığı oyuncuyu Birleşik Arap Emirlikleri'nde buldu.

Yapılan görüşmelerin ardından Birleşik Arap Emirlikleri'nde Alwahta takımının formasını giyen Eli Kroupi ile anlaşma sağlanırken, bu oyuncunun geçen yıl 30 maçta 20 gol attığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Fildişi Sahilleri asıllı Fransız oyuncunun Fransa'da da bazı kulüplerde oynadığını bildiren yetkililer, 2002 yılında UEFA kupasında mücadele eden Fransız ekibi FC Lorient takımının formasını giyen Kroupi'nin Denizlispor'a karşı oynadığını kaydetti.

28 yaşındaki oyuncu Türkiye'de oynamak istediği için Konyaspor'a geldiğini, atacağı gollerle hedeflenen başarıya ulaşmada katkı sağlayacağını söyledi. Kroupi'nin oynadığı maçlarda gol attıktan sonra sevinç gösterisini taklalar atarak şova dönüştürdüğü, bu açıdan taraftarın kendisini çok seveceği bildirildi.

Konya'ya dün gece uçakla gelen Kroupi, sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Prensipte anlaşılan Kroupi ile bugün masaya oturulacağı ve son pürüzlerin giderilmesi durumunda sözleşme imzalanacağı öğrenildi.