Konyaspor'da Yeni Transferlerin Hedefi Süper Lig

Konyaspor ile 1'er yıllık sözleşme imzalayan yeni transferler Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney'in hedefi Konyaspor'u Süper Lig'e taşımak.

Konyaspor ile 1'er yıllık sözleşme imzalayan yeni transferler Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney'in hedefi Konyaspor'u Süper Lig'e taşımak.

Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konyaspor gibi büyük ve önemli bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Konyaspor'un başarılı bir ekip olduğunu ifade eden Güney, "Bizde hırsımızdan ve inancımızdan bir şey kaybetmeden, bize inananların yüzünü kara çıkarmadan, Konyaspor'u hak ettiği yer olan Süper Lig'e çıkartmak adına buradayız" dedi.

Kartalspor'dan transfer edilen kaleci Kaya Tarakçı ise, atılan imzanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Reklam
Reklam

"Konyaspor büyük ve hedefleri olan bir camia" diyen Tarakçı, "Ben de bunun farkındayım. Şampiyonluk hedefi olan bir camiaya geldim. Bunun transferimde çok büyük etkisi vardı. İnşallah iyi bir ekip olup, birliktelik yakalayarak hedefimiz olan Süper Lig'e çıkarız" diye konuştu.

Muhabir: Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz